E-boeken

Leen gratis e-boeken bij de bib via het platform cloudLibrary.
 

Je kunt telkens 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel.

Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je kunt tot 2 e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen.

De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meeste courante e-readers. 

De collectie

E-boeken binnenzak

Als lid van de bib heb je toegang tot ruim 9.000 Nederlands- en Engelstalige e-boeken, van vlot leesbare fictie tot non-fictie voor volwassenen.

Je vindt er altijd een goed boek.

Zo werkt het!

Download de app via de Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies in het keuzemenu voor België – E-boeken Vlaanderen en Brussel – de Bib.

OF

Ga rechtstreeks naar het aanbod e-boeken van de Vlaamse en Brusselse bibliotheken via deze link

  • Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel (registreren), maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen.
  • Wil je e-boeken op je e-reader plaatsen? Maak dan gebruik van de handleidingen om boeken te downloaden via Adobe Digital Editions op Windows of Mac.

Veel leesplezier!

Uitleenvoorwaarden

Je kunt telkens 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Geen boetes mogelijk dus!

Is de titel die je wil lezen niet beschikbaar? Dan kun je een reservatie plaatsen. Zo kun je tot 2 e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen.