Materialen reserveren

• Vooraleer je materialen reserveert: denk eraan dat dat niet gratis is. Per reservering betaal je één euro.
  • Als je nog geen Mijn Bibliotheek-account hebt, moet je er eerst een aanmaken om een item te kunnen reserveren.

Hoe werkt het?

• Ga naar de zoekbalk op de homepagina;
  • zoek het werk dat je wilt reserveren in de catalogus;
  • klik op de gewenste titel;
  • klik op de blauwe knop ‘Reserveer’;
  • log in in Mijn Bibliotheek;
  • zijn er meerdere lidmaatschappen gekoppeld aan je account? Kies dan eerst op welk lidmaatschap je de reservering wilt maken;
  • bevestig de reservering op de overzichtspagina.

Reservering annuleren?

Heb je het gereserveerde materiaal niet meer nodig of heb je het ergens anders gevonden?
Dan kun je de reservering nog annuleren.

• Klik in Mijn Bibliotheek op ‘Reserveringen’ in het gebruikersmenu;
  • kies  de reservering die je wilt annuleren en bevestig;
  • vraag aan een medewerker in de bibliotheek om de euro kwijt te schelden. Dat kan ook per mail naar bibliotheek@turnhout.be of tijdens de openingsuren telefonisch naar 014 47 22 41.
    Als het werk ondertussen al voor je is klaargezet, dan kan het bedrag niet meer worden kwijtgescholden.