De nieuwe termijn begint altijd te lopen op het moment waarop je de verlenging doet en sluit dus niet automatisch aan op de oorspronkelijke vervaldatum.

• verlengen kan 2 keer voor telkens 3 weken
  • maar bij dvd’s, tijdschriften en sprinters is verlengen niet mogelijk

Hoe verlengen?

• Je hebt nog geen account in Mijn Bibliotheek:
  • maak een profiel aan via de blauwe knop rechts bovenaan op elke pagina van deze website.

OF

• Je hebt al een account in Mijn Bibliotheek:
    meld je aan via de blauwe knop rechts bovenaan op elke pagina van deze website.

Ga vervolgens naar het gebruikersmenu.

• Bekijk je uitleningen bij ‘persoonlijke gegevens’.
  • Als je meerdere lidkaarten gekoppeld hebt aan één account, kies dan de bibliotheekkaart waarvan je de uitleningen wilt bekijken.
  • Bij de items die je nog kunt verlengen, staat er een ‘verlengknop’. Als die er niet is, dan is verlengen niet (meer) mogelijk. Bovenaan het overzicht is er ook een knop waarmee je in één keer alle items kunt verlengen die verlengbaar zijn.

Verlengen kan ook met een mail naar bibliotheek@turnhout.be of tijdens de openingsuren per telefoon naar het nummer 014 47 22 41.