Het zomert in de bib!

Jazeker: het zomert in de bib!

Misschien zit er voor jou niet meteen een verre reis in deze zomervakantie, maar bij ons zit je goed om heerlijk weg te dromen, een actieve vakantie door te brengen of de spannendste avonturen te beleven.

Zomer van het Spannende Boek

Nagelbijten aan het zwembad of de zwemvijver? Rillen in de zomerzon? Kippenvel tijdens een picknick?

De bib laat je deze zomer weer proeven van de spannendste thrillers!

ZvhSB

Neem een bloedstollende detective, een bangelijk horrorverhaal of een opwindend avonturenboek mee op vakantie. Thuis lezen mag natuurlijk ook.

Ons aanbod van Nederlands- en anderstalige thrillers is recent én ruim. Je herkent ze in onze collectie aan de stickers met het logo ‘Zomer van het Spannende Boek’.

Bestemming: bib

BB

Jongens en meisjes: riem je vast voor de reis van je leven... met bestemming: bib!

Deze zomer wordt de bib jouw ideale reisbestemming!

Ben je tussen de 3 en de 18 jaar? Dan kan je in de bibliotheek een reispas ophalen. Hiermee kan je zes leestrips (of natuurlijk meer)maken door zes boeken in verschillende genres te lezen.

Voor elk gelezen boek kan je een stempel in je reispas verdienen. Met een volle reispas maak je kans op leuke boekprijzen!

Meer info over dit avontuur vind je hier

Schatten van Vlieg

Dit jaar heeft Vlieg weer schatten verstopt. In onze bibliotheek en op 6 andere locaties in Turnhout. Op elke locatie krijg je opdrachten om de schat te vinden. Voor de zoektocht in de bib, kan je best hier even een kijkje nemen.

Vlieg door Turnhout - 10 jaar

Vul telkens bij elke locatie de naam van het voorwerp in op het kruiswoordraadsel dat je hier vindt.

Als je het hele kruiswoordraadsel oplost en de oplossing bezorgt vóór 7 september, dan maak je kans op een tof pretpakket aan het einde van de zomer! Succes!